Praktijk

Prosim Natural Health Praktijk

Vaak wordt haar gevraagd wat Prosim betekent. Prosim is het Tsjechische woord voor alstublieft (als het u belieft, een beleefdheidsfrase bij een overhandiging of verzoek). Uiteindelijk is het altijd prettig om na de overhandiging van mijn diensten ook een dank u wel te mogen ontvangen.

In 2017, na een verbouwing van haar praktijkruimte, is Sandra verhuisd naar haar huidige, rookvrije praktijk. Deze is voorzien van alle gemakken, waaronder;
- een semi invalidentoilet
- rolstoel-en rollatorvriendelijke entree
- ruime wachtruimte
- voorzien van een koffie- en theebar.

Tevens voldoet de praktijk aan de BHV en Covid-19 regels en heeft Sandra haar certificaat voor BHV en EHBO.

Ook is de praktijk goed te bereiken met:
- fiets;
- auto; (Ruim parkeren kunt u voor de ingang van de praktijk op eigen terrein)
- of openbaar vervoer; (Bushalte Stuwweg aan de Zuiveringsweg = 5 minuten lopen    (400 meter)). 

De rookvrije praktijk is verder milieu vriendelijk door zonnepanelen en pallet ketel. Ook maakt Sandra zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor haar klanten en voor haarzelf!

Ook is Sandra meertalig. Naast Nederlands beheerst Sandra ook Engels en Duits en een beetje Tsjechisch!

Over Sandra Bruins

Na 20 jaar in de ICT te hebben gewerkt, heeft Sandra besloten om het roer volledig om te gooien. Naast haar baan, volgde zij opleidingen tot natuurgeneeskundig therapeut. Het werken met mensen van vlees en bloed trekt haar meer aan dan werken in de automatisering. In 2014 heeft zij daarom haar baan opgezegd om zich volledig te richten op het natuurgeneeskundig therapeut zijn.

In al die jaren heeft zij zich gespecialiseerd in klachten omtrent;

- KANS (voorheen RSI).
- Rug-, nek- en schouderklachten (door houding op het   werk/thuiswerken/gebruik laptop/tablet en telefoon).
- Disbalans van de algehele houding.
- Alle vormen van reuma, Parkinson en immuunziektes en het in verwachting
  (zwangerschap) zijn (met een immuunziekte).
- Huidaandoeningen als gevolg van verkeerde voeding, medicatie,
  psychische 
problematiek enz. Dit is ook een thema dat vaak vergeten wordt
  in een
 therapeutisch traject.

Naast de lichamelijke en geestelijke klachten kijkt zij ook naar de levensstijl en voeding. Met dit totaalplaatje werkt zij als natuurgeneeskundige met verschillende methoden en technieken om tot een gewenst resultaat te komen. Door gebruik te maken van anamnese met bijbehorende metingen komt er een gedegen behandelplan tot stand met eventueel verwijzingen naar derde partijen om zo te komen tot het gewenste resultaat.

Doordat Sandra is aangesloten bij CAT Complementair en valt onder CAT Vergoedbaar. Als lid van het CAT Complementair is Sandra gescreend op kwaliteit en competentie.

CAT Complementair:

Hiermee komt u in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraars. Raadpleeg uw zorgverzekeraar (alternatieve zorg: CAT Vergoedbaar) of kijk op de website van CAT Vergoedbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op de CAT website (link verwerkt in embleem CAT) of ga naar Home - CAT-GAT-BAT.

GAT Klachtenregistratie:

Sandra werkt als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. GAT (Geschillen Alternatieve Therapeuten) is een door de overheid erkende geschilleninstantie. 
Altijd prettig om te weten dat we er samen niet alleen voor staan. Voor meer informatie kunt u terecht op de GAT website (link verwerkt in embleem GAT) of ga naar Home - CAT-GAT-BAT

BAT verzekering Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten

Onderdeel van de erkenning als Vergoedbare CAT-therapeut is afnemen van een BBA Beroeps- Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering bij de BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). Als therapeut heeft Sandra een beroeps-bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering die alle aspecten van het therapeutschap dekt: de polis is met zorg op maat gemaakt voor CAT-therapeuten. De BAT polis heeft een volledige Wkkgz dekking en tuchtrecht dekking. BAT is een Nederlandse tussenpersoon in verzekeringen met een vergunning van de AFM.  https://batverzekeringen.nl/

ACE gediplomeerd Sportmasseur en verzorger.

Doordat Sandra de opleiding tot sportmasseur heeft behaald, heeft Sandra een goede basis om zich als therapeut verder te ontwikkelen. Examen heeft zij niet bij de NGS gedaan maar bij ACE. Voor meer informatie kunt u terecht op de ACE website (link verwerkt in embleem ACE). 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de behandelingen, vergoedingen en overige mogelijkheden, neem dan gerust contact met haar op. Graag wil Sandra u helpen om weer optimaal te kunnen genieten van uw leven.

Word weer LEIDER i.p.v. lijder over uw lichaam en geest en kom weer in balans!

Cookies